Német nyári tábor 2021 – mi lesz másképp, mint eddig?

A német nyári tábor 2021-ben is megrendezésre kerül Ausztriában, csak egy kicsit másképp, hogy nagyobb biztonságban tudhassák a szülők a gyermekeiket. Ami viszont nem változik:

  • küldetésünk, hogy a német nyelvtanulók élményeken keresztül gyakorolják a németet
  • törekvésünk, hogy amellett, hogy szuperül érzik magukat, növeljük magabiztosságukat és önbizalmukat
  • kis csoportok, hogy az egyéni igényekre is tudjunk koncentrálni

Mi lesz másképp?

1. Szállás a német nyári tábor alatt

Az elmúlt években egy bécsi családi házban volt a szállás, 2021-ben ezen változtatunk. Egy olyan helyet találtunk, mely Bécs mellett van, csodás környezetben, és ahonnan ha kitesszük a lábunkat, a városban közlekedő emberek helyett a természetben találjuk magunkat. Továbbá, a szállás egy kis panzió, ahol a gyerekek 1-2 ágyas szobákban aludhatnak, és várhatóan rajtunk kívül nem sokan lesznek vendégek ott. Nézd ezeket a csodás képeket, na, itt lesz a német nyári tábor 2021-ben!

Csodás környezet

Csodás környezetben a németezés is könnyebb

Vízparti idill

Német foglalkozások a természetben is

Csoki kutya

Csoki kutyus is nagyon várja a gyerekeket!

2. Nyári tábor programok

Korábban általában úgy épült fel a program, hogy a délelőtti német foglalkozásokat délutáni interaktív programok követték, melyek során feladatok, kihívások segítségével tovább gyakorolhatták a gyerekek a németet. Ez 2021-ben is így lesz, viszont Bécsen kívül több Bécs melletti, kevésbé látogatott várost, vidéket is felfedezünk. A bécsi programokat pedig úgy szervezzük, hogy a kevésbé népszerű időpontokban látogatjuk meg a kedvelt helyszíneket.

3. Utazás a német táborba

A ki-és hazautazás idén is Budapest-Bécs-Budapest vonalon, busszal vagy vonattal fog történni, együtt utazunk, a gyerekeket mi kísérjük az úton. Ezen 2021-ben sem változtatunk, természetesen az utazás során be fogjuk tartani a biztonsági előírásokat és ügyelni fogunk rá, hogy a gyerekek is végig betartsák őket.

4. COVID intézkedések

Folyamatosan nyomon követjük az aktuális rendelkezéseket, Ausztriában és Magyarországon egyaránt. A jelentkezőknek a német nyári tábor előtt részletes tájékoztatót fogunk küldeni a tudnivalókról, illetve ha a tábor ideje alatt változás történne, arról is azonnal értesülni fognak.

5. Rugalmas lemondási feltételek 2021-ben

A német táborba történő jelentkezés a kezdés előtt 3 hétig díjmentesen lemondható: ezzel szeretnénk megkönnyíteni a döntést a szülők számára a jelentkezésben.

 

Még többet ITT olvashatsz a német nyári táborról, és ITT tudtok jelentkezni (érdemes mielőbb, mert kis csoportokról van szó és kevés helyünk maradt).

Várunk szeretettel, bis bald!

Barbi és Zsuzsi

Tudtad? Német tanfolyamainkon és táborainkban élményeken keresztül gyakorolhatod a németet! Kérdésed lenne? Fordulj hozzánk bizalommal, jelentkezz ingyenes konzultációnkra, hogy átbeszéljük, miben tudunk Neked segíteni! 

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, kedveld Facebook és Instagram oldalunkat, hogy elsőként értesülj az új blogbejegyzésekről!

Iratkozz fel blogértesítőnkre, és hetente elküldjük Neked a legújabb bejegyzéseinket!