2014 Német Nyári Tábor

Helyszín: 
Bécs és környéke
Dátum: 
hétfő, 2014. július 07 - vasárnap, 2014. július 27

 2014 júliusában 3 héten át tartott az SCA német nyári gyerektábor, minden héten 7 résztvevővel. A délelőttönként játékos német nyelvoktatás során tanultakat délutáni programok keretében mélyítették el a gyerekek.

Facebook oldalunkon a gyerekek által naponta írt blogot is elolvashatja: www.facebook.com/ausztriatabor

Képek

Visszajelzések az eseményről

 • Rövid idő alatt mély kapcsolat szövődött, amit nem vártunk el, és bennem is bizalmat keltett a szakszerű foglalkozás a gyerekekkel.
  - Anna szülei
 • Sokat mesélt arról, hogy nyelvtudás birtokában több országban is éltetek, jártatok és ez nagyon tetszett neki. Gyermekem nagyon sok pozitív élménnyel jött haza és azt mondta, hogy jövőre is szívesen elmenne, ha megengedjük.
  - Doni anyukája
 • Árpi folytatja egyedül a"blog" írást,heti 3-4 alkalommal leírja füzetbe mit csinált aznap 8-10 mondatban. Talán bátrabban meg mer szólalni németül,ha kérdezek tőle valamit...a beszédkészség javult."
  - Árpi anyukája
 • Minden tetszett nekik, de talán legjobban a Práter, 5D mozi, Kindermuseum, Hundertwasser Haus. Az egyszerű otthoni estéket (gyilkosozás, tánc, Marcipán) is nagyon élvezték.
  - a trikrek anyukája
 • Nagyon boldogan, élményekkel telve jött haza, lelkesen mesélte, hogy mennyi mindent tanult. Gratulálunk és köszönjük!
  - Julcsi szülei
 • Főleg azt tapasztaltam, hogy sok kalandban és örömben volt részük, illetve ezeket a német nyelvhez, osztrák környezethez kapcsolják, így talán az iskolában is motiváltabban folytatják a tanulást.
  - Léna és Rozi anyukája