Juniális 2017

Helyszín: 
Budapest, Sashegyi Arany János Iskola
Dátum: 
péntek, 2017. június 16

Idén másodjára került megrendezésre az Aranyban a Juniális, és ezúttal már az SCA csapata is jelen volt a nagyszabású szabadtéri rendezvényen. A látogatóknak - és nekünk is - szerencsénk volt az időjárással, mert a jelzett vihar csak késő délután és rövid időre csapott le az iskolára. Addig pedig mindenki kedvére sétálgathatott az iskola hatalmas parkjában, de beállhatott sportolni is, vagy kézműveskedni. 

Az SCA standjánál az érdeklődő szülőknek és gyerekeknek nemcsak táborainkról, hanem a sok érdekes bécsi látnivalóról, programról is meséltünk. Mint kiderült, sokan többször is jártak már a Bécsben, és így kifejezetten örültek a számos ajánlónak. Mi persze készültünk, és a sok érdeklődőnek mind a táborokról, mind a bécsi programokról számos prospektust tudtunk adni.

A gyerekeket kis játékkal vártuk, valamint apró ajándékokkal. A nagyobbaknak pedig néhány német nyelvű olvasmányt is ajándékoztunk. Mi több, néhány szerencsés belépőjegyeket is nyert a Madame Tussauds Múzeumba, valamint a Haus der Musik-ba!

A tombolára az SCA két értékes nyári programot ajánlott fel, szeretettel várjuk a nyerteseket! :)

Köszönjük szépen a meghívást Szakácsi Eszter Tanárnőnek! Jövőre, ugyanitt;)

Képek