Bécsi kirándulás nyereményjáték pedagógusoknak

Kedves Kollégák,

mi el sem tudjuk mondani, mennyire vártuk ezt a pillanatot, hogy végre újra találkozhassunk a németül tanuló gyerekekkel. Első lépésként online mulatschag tábort szervezünk a németeseknek (korosztály 8-16 évesek, akik legalább A2 szinten vannak). Ennek kapcsán nyereményjátékra invitálunk benneteket is!

Ha neked köszönhetően jelentkezik egy diák hozzánk az online táborba, részt veszel a nyereményjátékunkban, ahol egy bécsi utat nyerhetsz tőlünk/ nálunk / hozzánk! Nem kell mást tenned, mint megismertetni a gyerekekkel az online táborunkat, és amennyiben jelentkeznek, téged jelöljenek meg a jelentkezésnél, mint akitől hallottak a tábor kapcsán! :) Játékra fel!

UI.: Természetesen számos ötletünk, tervünk van az idei évre, amelyről most küldünk is neked egy gyors, rövid összefoglalót:

Februári online élménytábor, vagyis: Mulatschag 2022.02.11-13

 
Még 3 szabad helyünk van erre a programra, ami kiváló lehetőség, hogy a gyerekek még motiváltabban tanulják a német nyelvet, aktívan gyakorolhassák a már megszerzett tudásukat és az osztálytársaknak beszámolva akár egy tanóra témája is lehet a fesztiválokról, karneválokról szóló táborunk anyaga.
Az érdeklődő szülők itt találnak bővebb információt és tudnak jelentkezni:

meghívás BécsbeMeghívó Bécs

Osztálykirándulások

 
Idén ismét várjuk a Bécsbe kiránduló csoportokat, hogy interaktív németes (vagy akár angolos) programokkal, helyi vezetővel (vagyis velünk:) ) fedezhessék fel a várost és szerezhessenek emlékezetes élményeket. A program összeállításában is szívesen segítünk és a csoport igényeihez alakítjuk a játékos feladatokat is.
Ha szeretnél erről bővebb információt, kérlek, jelezd egy válasz emailben és telefonon tudunk bővebb felvilágosítást adni. Megköszönjük, ha a lehetőségről értesíted a kollégáidat is (a németen kívül angol és akár magyar nyelven is kérhetőek ezek az interaktív élményprogramok).

Tavaszi, őszi és téli táborok

 
Mindhárom évszakban 4 napos táborokat szervezünk, melyek elsődleges célja, hogy az élménypedagógia segítségével magabiztosabbá váljanak a gyerekek a német nyelv használatában és minél több alkalmuk nyíljon az iskolában tanultakat kamatoztatni.
Ezekre a táborokra iskolai csoportok jelentkezését is várjuk, amennyiben erre lenne igény, kérjük, jelezd egy válasz emailben, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Nyári táborok

 
Nyáron hosszabb, 10 napos táborokat szervezünk, melyek már a motiváción és a magabiztosságon felül látványosan emelhetik a gyerekek nyelvtudásának szintjét is. Az anyanyelvi környezet, az egész napos német nyelvi foglalkozások és élményprogramok mind ezt segítik elő. Sőt, 2020-ban még arra is volt példa, hogy az egyik táborozónk a tábor végén Bécsben tette le sikeresen az ÖSD B2-es nyelvvizsgát.
Iskolai csoportoknak nyáron is lehetősége van együtt részt venni a programjainkon, erről szintén szívesen adunk bővebb tájékoztatást.
A táborokra történő jelentkezéskor a diákjaid a jelentkezési lapon tudják jelezni felénk, hogy kitől értesültek a táborról – a minket ajánló pedagógusokat rendszeresen részesítjük jutalomban is.
Ha szeretnél folyamatosan tájékoztatást kapni a programjainkról, táborainkról, javasoljuk, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre és kövess minket Facebook oldalunkon is.
Várjuk visszajelzésed, és bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk Bécsben! :)
Üdvözlettel:

 

Bartha-Becskei Zsuzsanna

Koncsek Barbara

SCA Ausztriatábor – Élményből jeles!