Egy hely ajándékba a téli online táborunkba!

Kedves Németes Pedagógus!

Küldetésünk, hogy élményeken keresztül szerettessük meg és gyakoroljuk a gyerekekkel a német nyelvet, úgy érezzük, hogy fontosabb, mint valaha. Idén még több pozitív megerősítésre, vidám társaságra és órákra van szüksége a gyerekeknek, különösen, ha az otthon tanulás miatt erre egyre kevésbé nyílik alkalmuk.
Ezért szeretnénk 1 németes diáknak ajándékba adni egy részvételi lehetőséget valamelyik online téli német táborunkon decemberben. (link: https://ausztriatabor.hu/nemet-online-tabor/)
Ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, a megfelelő helyre kerül a felajánlásunk, szeretnénk a segítséged kérni.
Kérjük, amennyiben van az alábbi kritériumoknak megfelelő kis tanítványod, töltsd ki az oldal alján a jelentkezési lapot, és jelezd a szülőknek, hogy várjuk a jelentkezésüket e-mailben. Ebben mindenképpen hivatkozzanak az őket ajánló pedagógusra! A jelentkező gyerekeket pedig arra kérjük, hogy írják meg nekünk, miért szeretnének részt venni a táborban, miért szeretik  – vagy akár nem szeretik, de szeretnék megszeretni :) –  a német nyelvet, és miről tanulnának szívesen ezalatt a 3 nap alatt.
Jelentkezési határidő: 2020. november 30.

A kritériumok:

  • a tanulò legyen 12-14 éves
  • èrjen rà mindkèt turnus időpontjában (dec 11-13 és 18-20), mert mèg nem tudjuk, nelyikben lesz hely
  • csak iskolában tanulja a nèmetet, nem jàr különórákra
  • nehèz anyagi körülmènyek között èl
  • ugyanakkor meg tudja oldani legalàbb 3 napig a táborhoz szükséges technikai feltèteleket (laptop vagy asztali gèp, mikrofon, kamera, stabil internet kapcsolat – Skype-ot fogunk használni)
  • szüksége van egy nagy adag motivációra ès önbizalomra ahhoz, hogy tovàbb fejlődhessen nèmetből, hasznàlni merje a nyelvet
  • tehàt nem feltètlenül a jeles, szorgalmas tanulókra gondoltunk, de mindenképpen olyanra, aki egyedül is képes az online térben egyedül és motiváltan részt venni egy élményekkel teli interaktív foglalkozásokon

A jelentkezések alapján a szervezők döntik el, kinek szeretnék felkínálni a lehetőséget.

(Azok, akik most nem élhetnek ezzel, se keseredjenek el, mert ha hozzájárulnak, elmentjük az elérhetőségeiket és értesíteni fogjuk őket hasonló lehetőségekről is a jövőben.)

A jelentkezési lap kitöltését követően kapni fogsz egy e-mailt, melyet rögtön továbbíthatsz is a Szülőknek.