Nyerj egy napot Bécsbe! – Facebook nyereményjáték

A nyereményjáték menete

Facebook csoportunkban minden szerdán megosztunk egy németes posztot egy hozzá tartozó kérdéssel. Azok között, akik válaszolnak mind a 10 kérdésre, kisorsolunk egy németezős élmény-napot Bécsbe.

A játék időtartama

Az első poszt 2022.02.02-án kerül ki, az utolsó 2022.04.13-án. A játék tehát 10 héten át tart, eredményhirdetés 2022.04.20-án lesz, videón, a csoportban.

Részvételi feltételek

  • A játékban csak 18 éven felüliek vehetnek részt.
  • A kérdéseket a játék teljes időtartama alatt, visszamenőleg is meg lehet válaszolni.
  • Az vesz részt a sorsoláson, aki mind a 10 kérdésre válaszolt (a válasz nyelvi helyessége nem feltétele a részvételnek).

A nyeremény

A nyeremény egy német nyelvgyakorlással és élményprogramokkal egybekötött nap Bécsben. Ha a nyertes a beharangozó posztnál (Facebook oldalon megosztva 2022.01.19.-én) megjelölte egy németül tanuló barátját is, akkor mindketten részt vehetnek a programon.

A nyeremény tartalmazza 1 vagy 2 főre:

  • utazás oda-vissza Budapest-Bécs vonalon
  • némettanulással egybekötött programok pedagógus kísérővel 10:00 és 16:00 óra között
  • esetleges belépőjegyek a programokra

A nyertessel közösen egyeztetve választjuk ki az adott napot: azok közül a hétvégék közül választhat, amikor felnőtt német nyelvi tanfolyamot tartunk. Az adott csoporthoz tud becsatlakozni a szombati napra.

A nyeremény készpénzre nem váltható be.

Felhasználási határidő: 2022.12.31

További kedvezmények

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy a nyertes (és meghívottjai) kurzus pénteki és vasárnapi napján is részt vegyen. A nyelvtanfolyamról itt találsz bővebb információt.

Továbbá, a nyertes magával hozhatja a választott napra németül tanuló barátait is, akik – maximum 3-an – 50% kedvezménnyel vehetnek részt az élmény-programon. Így egy igazi közös baráti, vidám kirándulás is kerekedhet a nyereményből :) (Meg egyébként is persze. :) )

A nyeremény átvétele

A nyertest Facebook üzenetben értesítjük. Amennyiben 3 napon belül nem reagál az üzenetre, vagy mégsem használná fel a nyereményét, újra sorsolunk. A választ követően emailben és telefonon egyeztetjük a részleteket.

Lemondási feltételek

Amennyiben a választott program az egyeztetett kurzus nap előtti 14. napon belül kerül lemondásra, nem áll módunkban átütemezni azt. Ha többen vesznek részt a programon (a nyertesen kívül más meghívott barátai is), a nyereményt csak ugyanazon a napon használhatják fel, amiben a nyertessel megállapodtunk.

 

Sok sikert kívánunk, és ne felejtsd el beállítani a Facebook csoport követését, így nem fogsz lemaradni egy kérdésről sem! (jobbra fent, a „Tagja vagy” gombot legördítve kattints a „Csoport követése” gombra, és az „Értesítések beállítása”-nál tudod kérni a bejegyzésekről az értesítést).

 

Várunk Bécsbe!

 

Barbi és Zsuzsi